Probeer de vernieuwde Fotoalbum.nl website Ja graagDe beste kwaliteit fotoboeken

vindt u bij Fotoalbum.nl

Vanaf 7.95

De beste fotoboeken

Wat zijn de beste fotoboeken? Los van het feit dat onze fotoboeken in 2013 als allerbeste getest zijn door de Consumentenbond, zijn dat de fotoboeken waar u uw eigen creativiteit in kwijt kan. Daarom helpen wij u zo goed als het kan met leuke fotoalbum-tips en gratis fotoalbumcursussen. Daarnaast gaan wij voor 100% producttevredenheid, mocht u onverhoeds niet tevreden zijn dan lossen we dit graag samen met u op. Neem gerust contact met ons op.

Direct beginnen
  • Eenvoudige en gratis software
  • Professionele afdrukkwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

U moet tevreden zijn, dat is ons belangrijkste doel. Bent u onverhoeds niet tevreden over het fotoalbum dat u bij ons hebt besteld? Dan geldt onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie: in het geval van een productiefout krijgt u een nieuw exemplaar, in elk ander geval krijgt u het betaalde bedrag terug. U kunt uw fotoalbum kosteloos terugsturen binnen 3 weken na ontvangst. Zodra wij het fotoalbum binnen hebben, drukken wij een nieuwe of storten we het bedrag terug op uw rekening. Neem contact op met onze klantenservice.

De beste fotoboek-software en FSC-keurmerk

Na het winnen van de Eisa awards in 2010 zijn we in 2012 als allerbeste getest door de Consumentenbond. En daar houdt het voor ons niet op. De nieuwste software versies zijn altijd gratis bij ons te verkrijgen en worden eens per 6 maanden geupdate met de nieuwste features, nieuwe templates en nieuwe producten. Zo wordt de toch al geweldige fotoboek software nog beter!
Onze fotoalbums worden ook nog gedrukt op papier dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Met trots dragen wij dan ook het FSC-keurmerk. Met het maken van een fotoalbum bij Fotoalbum.nl draagt u dus ook bij aan bescherming van bossen wereldwijd.

De beste fotoboek-software en FSC-keurmerk
Persoonlijke service

Persoonlijke service

U kunt met al uw vragen altijd bij een van onze medewerkers terecht voor persoonlijke hulp. Want wij helpen u met plezier. Ook wij zijn enthousiaste reizigers en fotografen en leggen zelf ook, wanneer het kan, onze eigen reizen vast in een eigen digitaal fotoalbum. Dus los van de technische details praten wij meteen graag bij over uw avonturen.

Klantbeoordelingen

Wij vinden het ook belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service. Daarom vragen wij klanten na hun bestelling een beoordeling te geven. Dan kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Dit onafhankelijk onderzoek wordt uitgevoerd door de Feedback Company.

Bekijk de reacties van onze klanten

Enkele klantenreacties

Sander: “Albums op echt fotopapier bij Fotoalbum zijn echt een aanrader. De foto's zien er prachtig uit en ik kwam ook iets nieuws tegen wat ik nog niet eerder gezien had. Het boek valt 180 graden open, dus geen naad meer in het midden. Fijne software ook. Ik heb mijn aanbieder gevonden!”

Mathijs: “Kwaliteit van het album is werkelijk waar uitmuntend. Paar panorama's over 2 pagina's gedaan, maar ik had veel meer groot af moeten drukken, de naad middendoor zie je echt nauwelijks bij deze afdruktechniek, kijk op hun website naar het voorbeeldboek, dat komt aardig overeen met de werkelijkheid. Lekker dik fotopapier, ziet er zeer chique uit.”

We helpen u het mooiste fotoalbum te maken

We willen het maken van een fotoalbum voor uw zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we de belangrijkste en mooiste tips & tricks voor u op onze inspiratie pagina verzameld. U kunt natuurlijk ook een heel fotoalbum doorbladeren om een eerste indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Lees meer op onze inspiratiepagina

We helpen u het mooiste fotoalbum te maken

Direct beginnen

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook