Probeer de vernieuwde Fotoalbum.nl website Ja graag

Iedere maand genieten van uw mooiste foto's?

Iedere maand genieten van uw mooiste foto's?

Maak eenvoudig zelf een leuke kalender

Fotokalender maken

Zelf een kalender maken met uw eigen foto’s? Bij Fotoalbum.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment verschillende soorten kalenders. Leuk om zelf aan de muur te hangen of om cadeau te doen.
Met behulp van de gratis software kunt u eenvoudig uw foto’s verwerken in de verschillende kalenders. Ook is het mogelijk om uw foto’s te bewerken zodat deze volledig tot hun recht komen in de kalender. Wilt u graag een eigen fotokalender maken maar bent u opzoek naar leuke ideeën? Bekijk dan eerst eens onze inspiratiepagina zodat u vol leuke ideeën aan de slag kan gaan met uw eigen fotokalender.

Lees meer

Verjaardagskalender maken

De verjaardagskalender is een populair product onder de gepersonaliseerde kalenders. Zo zou u bijvoorbeeld de portretfoto’s van de mensen die in een maand jarig zijn kunnen laten terugkomen in diezelfde maand. Zo creëert u een unieke verjaardagskalender, die leuk is voor u en uw vrienden.

Kantoorkalender

Een werk kalender voor op het kantoor waarop u uw taken kunt plannen. U zou de kalender kunnen voorzien van het logo van het werk maar misschien wel leuker om persoonlijke foto’s erin te verwerken. Een tafelkalender of bureaukalender zou hier bijvoorbeeld geschikt voor kunnen zijn. Als u het hele jaar in een overzicht wilt hebben dan is een jaarplanner voor aan de muur het meest geschikt.

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook