Kaarten maken

Vind je het leuk om je eigen wenskaarten te ontwerpen om deze zo nog persoonlijker te maken? Want of het nu gaat om een beterschapskaartje of een kaart voor de nieuwjaarswens, een wenskaart kan nooit persoonlijk genoeg. Mocht je het lastig vinden om een hele wenskaart zelf te ontwerpen, maak dan gebruik van de mogelijkheid om met de gratis software een kaart in een thema te ontwerpen. Zo hoef je alleen nog maar de juiste tekst en foto te selecteren en de software doet de rest voor je.

Lees meer

Uitnodigingen maken sepia

Het leuke van de software is dat er gemakkelijk een effect aan de kaart toegevoegd kan worden. Een populair effect is : sepia. Wanneer je dit effect toepast lijken je foto's op de wenskaart of uitnodiging heel oud. Verras je vrienden en familie met de meest creatieve effecten en zorg ervoor dat je kaart opvalt tussen al die anderen!

Communiekaart maken

Of het nu gaat om een communie bedankt kaart of een uitnodiging, met behulp van de gratis software kan je eenvoudig je eigen communiekaartjes ontwerpen. Een persoonlijke kaart is leuker om te geven en om te ontvangen.

Persoonlijke begroeting

Het blijft toch het leukste om een echt kaartje te ontvangen. Of het nu gaat om een pas geboren baby, je bruiloft, een verjaardag of een beterschapskaart elke wenskaart verdient een persoonlijk karakter. Een leuk voorbeeld is de uitnodiging voor een kinderfeestje. Maak samen met je kind een uitnodiging voor het kinderfeestje en de voorpret.

!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser