25% korting op het Cewe fotoboek

25% korting op het Cewe fotoboek De grootste cewe korting ooit

Direct beginnen
  • Eenvoudige en gratis software
  • Professionele afdrukkwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie

Maak vandaag nog een CeWe Fotoboek

Met de uitgebreide fotoboek software, door de Consumentenbond als beste getest, maakt u de mooiste fotoboeken. U heeft keuze uit maar liefst 9 formaten en 5 verschillende papiersoorten. Met de gebruiksvriendelijke software en alle mogelijkheden kan iedereen zijn perfecte fotoalbum maken. Kies in de software voor automatische vullen waardoor wij een voorstel doen voor de indeling van uw foto's. Hierna hoeft u alleen nog maar kleine aanpassingen te doen en uw fotoalbum is klaar om te bestellen. Wilt u liever zelf uw fotoalbum opmaken, kies dan voor zelf vullen. U begint dat in een leeg fotoalbum die u zelf kunt indelen.

Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Bekijk dat onze inspiratiepagina. Of schrijf u in voor onze gratis webcursus fotoboek maken die voor beginners als voor gevorderden wordt geven.

De belangrijkste redenen voor een CeWe fotoboek

De vele mogelijkheden van een Cewe fotoboek zijn oneindig. Zoals onze ruime keuze in papiersoorten. Nieuw in ons assortiment is het mat papier, dit papiersoort geeft een klassieke en chique uitstraling aan uw fotoalbum. Of kent u ons fotopapier met lay-flat techniek al? Hierdoor vallen de pagina's helemaal open waardoor er niets verloren gaat van de foto. Ideaal met prachtige panorama foto's. Verkrijgbaar met een matte en hoogglans afwerking. Bekijk hier alle papiersoorten.
In de software kunt u kiezen uit vele designs, achtergronden en sjablonen. U kunt nu ook eenvoudig foto's van Facebook en Instagram importeren. Alle mogelijkheden zijn aanwezig om voor elke gelegenheid een prachtig fotoalbum te maken. Maak een fotoboek van uw zomervakantie, bruiloft of verre reis!

25% korting op het Cewe fotoboek

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van alle leuke acties en ontwikkelen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief Heeft u nog vragen? bel ons dan gerust. Onze klantenservice is 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar op 0341-255464.

Direct beginnen

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook