Cewe Fotoboeken

- 100% tevredenheidsgarantie

- Keuze uit 9 formaten fotoboeken

- 7 dagen per week bereikbaar

Download Download

Uitstekend

8,4 / 10 (745 reviews)

Ruim Cewe Fotoboek assortiment

Met het grote assortiment fotoboeken heb je de keuze uit maar liefst 9 formaten en 6 prachtige papiersoorten. Zo is het A4 panorama fotoboek met fotopapier door de Consumentenbond als Beste Getest. De vele verschillende formaten en uitvoeringen zorgen ervoor dat er voor elke gelegenheid een passend fotoalbum beschikbaar is. Mocht je tijdens het maken toch een ander formaat willen hebben, dan is dit altijd in de software aan te passen.

Grote fotoboeken

Grote fotoboeken

De ruime pagina’s van de XXL serie geven je de mogelijkheid om foto’s goed tot hun recht te laten komen. Het XXL liggende fotoboek wordt vaak gebruikt om de prachtige panoramafoto’s te etaleren.

Bekijk de grote formaten
Middel fotoalbums

Middel fotoboeken

Dit formaat Cewe fotoboek wordt het meest besteld. Het is een ideaal formaat voor zowel de snelle momenten of om vakanties in vast te leggen. Tip: als je veel panorama foto’s hebt, kies dan een liggend formaat.

Bekijk de middel formaten
Kleine fotoboeken

Kleine fotoboeken

Kleinere boekjes zijn ideaal voor weekends weg of als cadeautje. Ook voor de kleinere formaten fotoboeken geldt dat er verschillende opties zijn in papiersoort en kaften. Onze tip: plaats niet teveel foto's op een pagina.

Bekijk de kleine formaten

"Boeken mooi afgeleverd, veel mogelijkheden met de software en de web workshops zijn geweldig!" - Franny

Download Download
Tips online fotoalbum maken

De tips en tricks van een pro

Wij helpen je graag met het maken van mooie fotoboeken. Doe mee aan één van onze gratis cursussen. Je krijgt van de instructeurs leuke en handige tips om met de fotoboek software een boek te maken zoals jij dat wilt. Gewoon vanaf de bank of achter de pc. Je doet inspiratie op als je net even iets anders wilt met jouw fotoboek. Je kan vragen stellen aan de instructeurs met de chatfunctie. De cursus wordt aangeboden voor beginners en gevorderden.


Wat maakt een boek van Cewe fotoboek zo bijzonder

De mogelijkheden van een Cewe fotoboek zijn oneindig. Zoals onze ruime keuze in papiersoorten. Nieuw in ons assortiment is het matte papier. Dit papiersoort geeft een klassieke en chique uitstraling aan je fotoboek. En ken je het fotopapier met lay-flat techniek al? Hierdoor vallen de pagina's helemaal open en gaat er niets verloren van de foto. In de software kan je kiezen uit vele designs, achtergronden en sjablonen. Je kunt nu ook eenvoudig foto's van Facebook en Instagram importeren. Alle mogelijkheden zijn aanwezig om voor elke gelegenheid een prachtig fotoboek te maken.

Cewe fotoboek online maken
!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser