Probeer de vernieuwde Fotoalbum.nl website Ja graagConsumentenbond: "Best geteste fotoalbum"

Voor fotoalbums met fotopapier en klassiekpapier

Vanaf 7.955.96Gebruik de kortingscode: NIEUW25Nu 25% korting, geldig t/m 31 juli 2015

Onze fotoalbums zijn als beste getest. Hoera!

Ons A4 panorama fotoalbum met fotopapier is door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste getest. In de door de Consumentenbond uitgevoerde fotoboekentest werden 22 fotoboeken van verschillende aanbieders vergeleken op o.a. afdrukkwaliteit, boekkwaliteit, levertijd en het gebruikersgemak van de software. Fotoalbum.nl scoorde op alle punten het hoogst en is daarom uitgeroepen als Best Getest Februari 2013 voor ons A4 panorama fotoalbum op fotopapier.

Uit de test: "De software is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden. De Mac-versie is net zo goed als de Windows-versie." en "De pagina's zijn stevig en vallen mooi plat open en panorama's lopen ononderbroken door van de linker- naar de rechterpagina."

Direct beginnen
  • Eenvoudige en gratis software
  • Professionele afdrukkwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
Vergelijk zelf en maak een fotoalbum bij Fotoalbum.nl

Vergelijk zelf en maak een fotoalbum bij Fotoalbum.nl

Niet alleen het A4 panorama fotoalbum met fotopapier is als nummer 1 verkozen, maar ook het A4 panorama fotoalbum met normaal papier kwam in zijn categorie als beste uit de test. Met totaal een 7,9 voor ons A4 panorama fotoboek met fotopapier en een 7,6 voor ons A4 panorama met normaal papier. En wat zijn we trots! Ze hebben ons een 8,7 gegeven voor het gebruiksgemak van de software en een 7,5 voor de afdrukkwaliteit.

Uitslag van het fotoalbum onderzoek

De Consumentenbond heeft het fotoalbum op verschillende punten getest. Ze maken onderscheid in vijf categorieën die voor verschillende percentages meetellen. Samen is dit weer 100%. Ze testen op de volgende categorieën.

Afdrukkwaliteit: 7,5
Boekkwaliteit: 7,6
Gebruiksgemak software: 8,7
Mogelijkheden software: 8,7

Totaal dus een prachtige 7,9 waar wel heel tros op zijn. Ga hier direct naar het A4 panorama fotoboek.

Uitslag van het fotoalbum onderzoek
Nog meer voordeel!

Nog meer voordeel!

Naast al deze goede cijfers heeft fotoalbum.nl nog meer leuke voordelen en handige tips. Zo krijgt u bij ons een 100% tevredenheidsgarantie, bent u niet tevreden dan krijgt u een nieuw product of uw geld terug. We hebben gratis webcursussen die u laat zien hoe u gemakkelijk zelf een fotoalbum kunt maken en als u dan de software download, krijgt u uw eerst fotoalbum gratis thuisbezorgd. Kijk ook eens op onze inspiratie pagina voor leuke tips hoe u uw fotoalbum het beste kan beginnen en om uw album natuurlijk nog mooier te maken. Daarnaast hebben we altijd leuke acties en kortingen. Kijk hiervoor op onze actiepagina.

Heeft u al zin om te gaan beginnen? Of heeft u nog vragen? Onze klantenservice is de gehele week geopend.

Direct beginnen

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook