Consumentenbond: "Best geteste fotoalbum"

De consumentenbond heeft ons fotoalbum uitgeroepen in 2012 als best geteste fotoalbum. Uit de test: " De software is zeer gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden. De Mac-versie is net zo goed als de Windows-versie." en " De pagina's zijn stevig en vallen mooi plat open en panorama's lopen ononderbroken door van de linker- naar de rechterpagina. "


Ontdek het hier zelf
Goede kwaliteit fotoboeken

Onze fotoalbums zijn als beste getest. Hoera!

Ons A4 panorama fotoalbum met fotopapier is door de Consumentenbond uitgeroepen in 2012 als Beste getest. In de uitgevoerde fotoboekentest werden 22 fotoboeken van verschillende aanbieders vergeleken op o.a. afdrukkwaliteit, boekkwaliteit, levertijd en het gebruikersgemak van de software.Wij scoorde op alle punten het hoogst en zijn daarom uitgeroepen als Best Getest februari 2013 voor ons A4 panorama fotoalbum op fotopapier.

Maak zelf een fotoalbum bij Fotoalbum.nl

Maak zelf een fotoalbum bij Fotoalbum.nl

Naast het A4 panorama fotoalbum met fotopapier kwam ook het A4 panorama fotoalbum met normaal papier in zijn categorie als beste uit de test. Met totaal een 7,9 voor ons A4 panorama fotoboek met fotopapier en een 7,6 voor ons A4 panorama met normaal papier. En wat zijn we trots! We kregen een 8,7 gegeven voor het gebruiksgemak van de software en een 7,5 voor de afdrukkwaliteit. Maak ook zelf dit prachtige fotoalbum.

Papierkwaliteit voor fotoalbums

Uitslag van het fotoalbum onderzoek

De Consumentenbond heeft het fotoalbum in 2012 op verschillende punten getest. Ze maken onderscheid in vijf categorieën die voor verschillende percentages meetellen. Samen is dit weer 100%. Ze testen op de volgende categorieën.
Afdrukkwaliteit: 7,5
Boekkwaliteit: 7,6
Gebruiksgemak software: 8,7
Mogelijkheden software: 8,7
Totaal dus een prachtige 7,9 waar wel heel tros op zijn.
!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser