Probeer de vernieuwde Fotoalbum.nl website Ja graagZelf een babyboek maken?

Maak uw babyalbum bij dé specialist van de Benelux!

Vanaf 7.95Betaal nu achteraf

Een babyboek is niet zomaar een fotoalbum

Bijna iedereen zal het eens zijn, het krijgen van een klein wonder is een van de mooiste gebeurtenissen van uw leven. Uw leven staat op zijn kop, de tijd vliegt voorbij, terwijl u deze unieke momenten toch het liefst voor altijd wilt vastleggen! Bundel al uw meest bijzondere, mooie en leuke foto’s in een babyalbum. Zo kunt u altijd nog even terugkijken naar de eerste momenten, de trotse ouders en grootouders of de eerste verjaardag. Deel het fotoalbum met uw familie en vrienden of kijk het terug met de kinderen zelf!

Direct beginnen
  • Eenvoudige en gratis software
  • Professionele afdrukkwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
Zelf een babyalbum maken?

Zelf een babyalbum maken?

In onze gratis software heeft u alle ruimte om een prachtig babyalbum te maken naar eigen smaak. U kunt vanzelfsprekend uw eigen foto’s en tekst toevoegen. daarnaast beschikt u over honderden gratis babyalbum templates en andere leuke elementen. Zo wordt het ook nog eens heel leuk om een babyalbum te maken. Bekijk ter inspiratie een voorbeeld van een mooi babyboek. Dan ziet u wat er allemaal mogelijk is de software. Bekijk voorbeeld

Tips voor het maken van het mooiste babyboek

Babyboeken maken is leuk. Zorg ervoor dat u uw kind zoveel mogelijk op ooghoogte fotografeert en varieer met close-ups en volledige shots. U kunt de mooiste foto’s uitlichten op een hele pagina en verder variëren met het aantal foto’s per pagina. Schiet uw foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie, zo blijven de foto’s er het mooist uitzien als ze geprint worden. Wilt u leren mooie babyalbums te maken? Volg dan onze gratis fotoalbum maken cursus.

Tips voor het maken van het mooiste babyboek
Korting op meerdere fotoalbums

Korting op meerdere fotoalbums

Indien u ook meerdere babyalbum wilt bestellen, geven wij u graag een leuke korting. Leuk voor bijvoorbeeld opa en oma. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Meer dan enkel babyalbums maken

U kunt natuurlijk veel meer dan alleen babyalbums maken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan geboortekaartjes, de mooiste babyfoto's op écht canvasdoek of één van de meer dan 200 andere fotoproducten? Bekijk alle fotocadeaus.

Meer dan enkel babyalbums maken
Direct beginnen

Bel de klantenservice 0341 - 25 54 64

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 20:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur

Mail ons*verplicht veld

Bekijk ook