Leg de bijzondere momenten vast in een babyalbum

Bijna iedereen zal het eens zijn, het krijgen van een klein wonder is een van de mooiste gebeurtenissen van je leven. Je leven staat op zijn kop, de tijd vliegt voorbij, terwijl je deze unieke momenten toch het liefst voor altijd wilt vastleggen! Bundel je meest bijzondere, mooie en leuke foto’s in een babyalbum. Zo kan je altijd nog even terugkijken naar de eerste momenten, de trotse ouders en grootouders of de eerste verjaardag. Deel het fotoalbum met familie en vrienden of kijk het terug met je kinderen.


Bekijk onze fotoalbums
Baby album online maken

Een babyboek is niet zomaar een fotoalbum

In onze gratis software heb je alle ruimte om een prachtig babyalbum te maken naar eigen smaak. Je kunt vanzelfsprekend je eigen foto’s en tekst toevoegen. Daarnaast beschik je over honderden gratis babyalbum templates en andere leuke elementen. Zo wordt het nog makkelijker om een babyalbum te maken.

Zelf een babyboek maken

Zelf een babyalbum maken?

Babyboeken maken is leuk. Zorg ervoor dat je je kind zoveel mogelijk op ooghoogte fotografeert en varieer met close-ups en volledige shots. Je kunt de mooiste foto’s uitlichten op een hele pagina en verder variëren met het aantal foto’s per pagina. Maak de foto's in een zo hoog mogelijke resolutie voor het beste resultaat.

Babyalbum met korting

Korting op meerdere fotoalbums

Wil je meerdere babyalbums bestellen? Dan geven wij je graag een leuke korting. Leuk voor bijvoorbeeld opa en oma. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.
!
Je gebruikt een erg oude webbrowser.
Er is een grote kans dat de website niet functioneert zoals het hoort.
Upgrade mijn browser